CV-ketel onderhoud Zeist

Van een cv-(combi)ketel mag je verwachten dat hij een jaar of 15 meegaat. Maar dan moet je hem wel onderhouden. Zo blijft hij veilig en zuinig werken. Een slecht onderhouden cv-ketel kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zoals koolmonoxidevergiftiging.

U wilt toch niet zonder warm water of zonder verwarming komen te zitten op momenten dat het u totaal niet uitkomt? Of extra gevaar lopen, omdat uw cv-ketel niet meer veilig functioneert? Of te veel betalen voor uw energierekening, omdat uw cv-ketel niet optimaal werkt?

Zeker tijdens de herfst- en wintermaanden wilt u ervan verzekerd zijn dat de CV-ketel naar behoren werkt. Door goed in het onderhoud van uw CV-ketel te voorzien, kunt u problemen met de verwarming voorkomen. Het uitstekend onderhouden van een CV-ketel kan alleen met behulp van een verwarmingsmonteur. Deze weet precies welke onderdelen hij na moet kijken, en kan een eventuele storing direct verhelpen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, kunt u op de kosten van een dergelijke onderhoudscheck besparen, en komt er gegarandeerd elke één of twee jaar een monteur de CV-ketel reinigen, controleren en eventueel repareren.

Eénmalige onderhoudsbeurt

Het is ook mogelijk om te kiezen voor éénmalig onderhoud door ons. Wij komen dan éénmalig bij u langs om uw installatie te controleren en onderhouden.

Voor een éénmalige onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 170,- incl. BTW. In dit bedrag zijn ook de voorrijkosten inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met u uitgevoerd.